Filebeeld.be

VVC

WAT?

Filebeeld.be is een mobiele toepassing van het Vlaams Verkeerscentrum. Het is een smartphone applicatie met een specifieke combinatie van informatie. Filebeeld.be is specifiek bedoeld voor snel gebruik op mobiele toestellen en biedt de belangrijkste verkeersinformatie aan: een verkeersoverzicht op kaart met files en ongevallen, een verkeersoverzicht in tekst met files, ongevallen, wegenwerken en wegeninfo, 41 camerabeelden op Vlaamse snelwegen, reistijden over de Brusselse en Antwerpse Ring en aanbevolen omleidingen bij incidenten.

VOOR WIE?

Iedereen

KOSTPRIJS WERKNEMERS

Gratis

KOSTPRIJS WERKGEVERS

Gratis

VOORDELEN WERKGEVERS

Uw medewerkers kunnen zich op locatie steeds informeren over de huidige verkeerstoestand en zijn in staat efficiënt te anticiperen.

INITIATIEFNEMER

Vlaams Verkeerscentrum

www.filebeeld.be

Anna Bijnsgebouw – Lange Kievitstraat 111-113 bus 40 – 2018 Antwerpen – verkeersinfo@vlaanderen.be

OPGEPAST

Het gebruik van een mobiel telefoontoestel tijdens het rijden, zelfs als een medewerker stilstaat in de file, is verboden. Er wordt geadviseerd om filebeeld.be te raadplegen voor uw medewerkers in de wagen stappen of het enkel te raadplegen wanneer ze stilstaan op een parkeerplaats.