Probeerpassen De Lijn

WAT?

Bedrijven die hun medewerkers aanzetten om het openbaar vervoer te gebruiken en hen willen laten kennismaken met het gebruik van tram of bus, kunnen gebruikmaken van probeerpassen. In overleg met het bedrijf en in functie van het potentieel, stelt De Lijn een aantal 7-dagenpassen ter beschikking. Hiermee kunnen uw werknemers 7 opeenvolgende dagen onbeperkt gebruik maken van alle trams en bussen van De Lijn in Vlaanderen (uitgezonderd evenementenvervoer en enkele Limburgse snellijnen).

VOOR WIE?

Bedrijven en organisaties in de Antwerpse regio.

KOSTPRIJS WERKNEMER

Geen

KOSTPRIJS WERKGEVER

Kosteloos

VOORDELEN WERKGEVER

Kosteloos werknemers de kans geven mobiliteitsalternatieven uit te testen.

INITIATIEFNEMER

De Lijn

Klantenbeheerder bedrijven Antwerpen: Gino.Derdelinckx@delijn.be – 0471 10 52 27 – 015 40 89 23

http://www.delijn.be/woonwerk