Vertrekbord NMBS

vertrekbordWAT?

De toepassing Vertrekbord van NMBS geeft op een scherm alle info over de eerstvolgende vertrekken van het openbaar vervoer in de buurt van uw bedrijf. De gegevens hebben betrekking op de dienstregeling van trein, bus, tram of metro. De vertrekuren van de treinen worden in realtime weergegeven. Een onderneming die ervoor kiest om aan de ingang van het bedrijf een groot scherm te plaatsen, kan daarmee bezoekers en werknemers meteen op de hoogte stellen van vertrekuren en eventuele vertragingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op het intranet een link te plaatsen naar deze toepassing, zodat alle medewerkers ze kunnen raadplegen.

VOOR WIE?

Alle ondernemingen.

KOSTPRIJS WERKNEMERS

N.v.t.

KOSTPRIJS WERKGEVERS

De module Vertrekbord van NMBS is gratis. Bedrijven die ze willen toepassen, vullen digitaal een formulier in en aanvaarden de voorwaarden voor gebruik. NMBS stuurt de technische beschrijving voor de installatie van de Bereikbaarheidsmodule op. De code dient onveranderd, inclusief de juridische kennisgeving van de NMBS, opgenomen te worden in de pagina.

VOORDELEN WERKGEVERS

  •  – Klanten of medewerkers krijgen informatie over de vertrekuren van het openbaar vervoer en eventuele treinvertragingen, terwijl ze nog ter plaatse zijn in uw bedrijf. Dankzij deze toepassing kunnen zowel medewerkers als bezoekers hun tijd beter indelen.
  •  – Door de module Vertrekbord op uw digitale communicatiemiddelen te plaatsen, toont u als bedrijf dat u alternatieve bereikbaarheid alle kansen geeft.

INITIATIEFNEMER

NMBS

http://www.belgianrail.be/nl/bedrijven/reistools-voor-ondernemingen.aspx

NMBS Business Center: 02 528 25 28 – business@b-rail.be