Widget reisplanner NMBS

widget nmbs

WAT?

De Widget reisplanner van de NMBS is een miniversie van de reisplanner van NMBS die u kunt integreren in uw website. Hierbij kunt u standaard het adres van uw onderneming, filiaal of evenement weergeven als vertrekpunt of bestemming. De websitebezoeker kan dus plannen hoe hij met het openbaar vervoer (trein, bus, metro, tram), eventueel in combinatie met verplaatsingen te voet en/of per fiets, naar uw locatie kan komen. Treinreizigers kunnen hier zelfs de dienstregeling in realtime raadplegen, zodat zij op de hoogte zijn van eventuele vertragingen. De widget neemt weinig plaats in op een webpagina en kan ook geplaatst worden op het intranet.

VOOR WIE?

Alle ondernemingen.

KOSTPRIJS WERKNEMERS

N.v.t.

KOSTPRIJS WERKGEVERS

De internettoepassing is gratis. Bedrijven die ze willen toepassen, vullen digitaal een formulier in en aanvaarden de voorwaarden voor gebruik. NMBS stuurt de technische beschrijving voor de installatie van de Widget reisplanner op. De code dient onveranderd, inclusief de juridische kennisgeving van de NMBS, opgenomen te worden in de pagina.

VOORDELEN WERKGEVERS

  •  – Medewerkers of bezoekers kunnen ontdekken op welke manier uw bedrijf bereikbaar is met het openbaar vervoer met aankomsttijden in realtime.
  •  – Door de Widget op uw digitale communicatiemiddelen te plaatsen, toont u als bedrijf dat u alternatieve bereikbaarheid alle kansen geeft.

INITIATIEFNEMER

NMBS

http://www.belgianrail.be/nl/bedrijven/reistools-voor-ondernemingen.aspx

NMBS Business Center: 02 528 25 28 – business@b-rail.be