Werkplekken in stations: Business Lounges NMBS – Regus Express

business lounge nmbs

WAT?

Medewerkers die zich verplaatsen met het openbaar vervoer kunnen tussen twee afspraken of verplaatsingen in, enkele uren in de werkplekken van NMBS – Regus Express. Stations vormen het knooppunt van tal van mobiliteitsalternatieven. Bedrijven kunnen er beschikken over kantoorruimte, thinkpods, vergaderzalen, loungezetels, phone booths, wifi, printers en ondersteunende administratieve diensten. De voorzieningen zijn aanwezig in de stations van Antwerpen-Centraal, Brugge, Brussel (Zuid/Luxemburg/Centraal), Leuven, Luik Guillemins en Sint-Niklaas.

VOOR WIE?

Bedrijven en organisaties.

KOSTPRIJS WERKNEMERS

Niet van toepassing.

KOSTPRIJS WERKGEVERS

Vanaf 29 euro per maand.

VOORDELEN WERKGEVERS

– De kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

– Door vergaderingen in de stations te organiseren, vermijdt een bedrijf extra verplaatsingen voor medewerkers.

INITIATIEFNEMER

NMBS en Regus Express

http://www.belgianrail.be/nl/bedrijven/regus.aspx

NMBS Business Center: 02 528 25 28 – business@b-rail.be