Mobilotheek Stad Antwerpen

 

2016-08-26 16_49_37-Aanbod fietsen Mobilotheek.pdf

WAT?

De Mobilotheek is een initiatief van Slim naar Antwerpen om pendelaars de kans te geven eens een ander vervoermiddel te testen voor hun woon-werk verkeer. Met de Mobilotheek kan u proeven van de stadsfiets, elektrische fiets, plooifiets, bakfiets of fietskar. Daarnaast kan u dankzij de Lijn ook gratis bus of tram uitproberen en ook Velo kan u gratis testen. Combinaties van bovenstaande zijn overigens ook mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld ook de Lijn en Velo combineren, of stadsfiets en fietskar, …

VOOR WIE?

Ondernemingen gelegen in stad Antwerpen kunnen de Mobilotheek uittesten. De voorwaarde is dat u partner wordt van Slim naar Antwerpen en deelneemt aan de Mobilotheek.

KOSTPRIJS WERKNEMERS

Nvt

KOSTPRIJS WERKGEVERS

Om beroep te kunnen doen op de verschillende producten van de Mobilotheek betalen ondernemingen 10 euro per werknemer met een maximum van 5000 euro per jaar. Er wordt een overeenkomst gesloten. De onderneming wordt geadviseerd en administratief begeleid door de medewerkers van Slim naar Antwerpen. Voor de verschillende producten zijn gebruiksvoorwaarden.

VOORDELEN WERKGEVERS

De Mobilotheek geeft een bedrijf de kans om een brede waaier aan alterantief aanbod uit te testen onder begeleiding. De Mobilotheek is ook een ideale schakel tussen een uitgevoerde mobiliteitsanalyse en de praktische toepassing van vervoersalternatieven.

INITIATIEFNEMER

Slim naar Antwerpen is een samenwerkingsverband tussen infrastructuurbeheerders (Agentschap Wegen en Verkeer, Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel, Provincie Antwerpen en Port of Antwerp) en vervoersaanbieders (De Lijn en NMBS). Het samenwerkingsverband wordt gecoördineerd door de Stad Antwerpen.

www.slimnaarantwerpen.be/mobilotheek

Slim naar Antwerpen – Grote Markt 1 – 2000 Antwerpen – info@slimnaarantwerpen.be