Bedrijfsmobiliteitstest van De Lijn

vraagscherm-printscreen4

WAT?

De Lijn heeft begin december 2016 een bedrijfsmobiliteitstest gelanceerd. Daarin kunnen organisaties zich benchmarken op het vlak van mobiliteit. Aan de hand van 20 vragen kan u ontdekken hoe uw mobiliteitsprofiel zich verhoudt tegenover andere werkgevers. Het profiel dat u te zien krijgt is wetenschappelijk onderbouwd. U krijgt volgens het profiel ook suggesties van aanpak en maatregelen die leiden tot een betere mobiliteit van uw werknemers. Het resultaat is vooral oriënterend: het helpt u na te gaan in welke richting u acties kan ondernemen en welke stappen u best eerst kan zetten.

VOOR WIE?

HR-, finance-, fleet- en facility managers, mobiliteitscoördinatoren, duurzaamheidscoördinatoren, zaakvoerders of andere functies die professioneel bezig zijn met de mobiliteit van werknemers binnen de eigen organisatie.

KOSTPRIJS WERKNEMERS

Niet van toepassing.

KOSTPRIJS WERKGEVERS

  • De Bedrijfsmobiliteitstest is gratis.

VOORDELEN WERKGEVERS

  •  – De analyse is snel en stelt u in staat zich te oriënteren
  •  – Geobjectiveerde analyse van het mobiliteitsprofiel van uw onderneming: de analyse plaatst u in één van de zes mobiliteitsprofielen, met daaraan gekoppeld aangepast advies.
  •  – Het instrument leidt u naar het zakelijk aanbod van openbaar vervoer.

INITIATIEFNEMER

http://debedrijfsmobiliteitstest.delijn.be/

De Lijn Centrale Diensten – Afdeling Klant & Verkoop – Dienst Verkoopsbeleid Bedrijven –  Motstraat 20 – 2800 Mechelen – 015 40 89 22