Mobiliteitsinformatie Antwerpse haven

WAT?

‘Naar een bereikbare haven’ is een website van Port of Antwerp (Havenbedrijf) waarop de meest actuele informatie gegeven wordt over wegenwerken in het Antwerpse havengebied, zowel Linker- als Rechteroever. De site geeft ook inzicht in duurzame mogelijkheden voor woon-werkverkeer en efficiënte logistiek in de haven. Op basis van realtime-informatie is ook een kaart met de verkeersstromen in de haven beschikbaar en kan u actuele rijtijden raadplegen.

VOOR WIE?

Alle ondernemingen

KOSTPRIJS WERKNEMERS

Nvt

KOSTPRIJS WERKGEVERS

Nvt

VOORDELEN WERKGEVERS

De website is een goed uitgangspunt bij de zoektocht naar bereikbaarheidsinformatie in het Antwerpse havengebied. Ze leidt snel naar een projectwebsite of bron met gedetailleerde informatie over een specifiek infrastructuurwerk in de haven.

De website geeft u als werkgever inzicht in de vervoersmogelijkheden en bij wie u concreet terecht kan om ermee aan de slag te gaan.

INITIATIEFNEMER

Port of Antwerp

http://www.portofantwerp.com/nl/naar-een-bereikbare-haven

Twitter: @PortofAntwerp