Antwerpen-Waasland Mobiel

  • MOBIELwaasland
  • WAT?

Het digitaal platform Antwerpen-Waasland Mobiel geeft een chronologisch overzicht van infrastructuurwerken die van start zijn gegaan in de Antwerpse en Wase regio: gerangschikt op datum en te screenen op locatie. Het is opgemaakt om bedrijven in de regio Antwerpen-Waasland op één locatie te informeren en door te verwijzen naar detailinformatie over lopende werven. Een summary bij elk infrastructuurwerk helpt een ondernemer om snel tot het juiste onderwerp te komen. Bij elk infrastructuurwerk zit een doorleespagina met meer informatie, bedrijfsgerelateerde hinderinfo en de doorverwijzing naar omleidingskaarten en het bronmateriaal van de desbetreffende infrastructuurbeheerder.

VOOR WIE?

  • Alle ondernemingen in de regio Antwerpen-Waasland.

VOORDELEN WERKGEVERS

  • Vertrekpunt voor het vinden van informatie
  • Doorverwijsplatform naar detailinformatie en digitale kanalen van specifieke infrastructuurbeheerders

KOSTPRIJS WERKGEVERS

  • NVT

INITIATIEFNEMERS

www.antwerpen-waaslandmobiel.be

  • Antwerpen-Waasland Mobiel is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland