NMBS biedt een Promo Testabon­nement aan. Dit Testabon­nement omvat 50% korting op een maand­abon­nement voor woon-werkverkeer (Standard of Unlimited Abonnement) binnen België.

Voor wie

Enkel geldig voor nieuwe klanten of voor wie na 15 maart 2022 geen actief abonnement had.

Kostprijs werkgevers

De voorwaarden van je derde­be­ta­lers­over­een­komst hoef je niet aan te passen: via je maande­lijkse factuur wordt jouw bedrijf automa­tisch gecre­di­teerd voor 50% van de werkge­vers­bij­drage voor het trein­ge­deelte van alle abonne­menten die voor de actie in aanmerking komen (Standard Abonnement 1 maand en Unlimited Abonnement 1 maand) en die tussen 16/09/2022 en 30/11/2022 in het kader van je derde­be­ta­lers­over­een­komst uitge­geven werden. De actie liep tot 30/11/2022 en is nu afgelopen. Voorlopig is er nog geen nieuws of deze actie terug­keert. We berichten er je over via deze pagina.

Meer info

Meer infor­matie vind je op deze website.

Initi­a­tief­nemers

Het Promo Testabon­nement is een initi­atief van de NMBS.

NMBS Business Center
02 528 25 28
business@b‑rail.be